SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Haninge Cheer Elite!

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

 

Haninge Cheer Elite (HCE) startade 2003 och har idag drygt 200 aktiva medlemmar i åldrarna 3-50 år. Cheerleading är en sport som kräver laganda, glädje, vilja och en stor dos styrka, mod och tålamod.

I Haninge Cheer Elite strävar vi efter att våra aktiva ska utvecklas till att bli starka och trygga individer som tillsammans kämpar för sin egen utveckling med stöd från varandra och våra tränare. I vår förening är alla som är intresserade av Cheerleading varmt välkomna oavsett färdighetsnivå.

 

Haninge Cheer Elite står för glädje, kamratskap och god föreningsanda.

Våra värdeord är GLÄDJE, GEMENSKAP, STOLTHET, RESPEKT & TRYGGHET och vi arbetar aktivt för att dessa ska vara mer än bara ord i skrift.

 

Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.

Är du intresserad av att börja i något av våra lag anmäler du dig här.

 

 
Sportchef och Förening vidare som finalister i Haninges idrottspriser
2023-02-03 08:30

Våran fantastiska sportchef Roxanna Muñoz De Freitas har tack vare er blivit framröstad som en av finalisterna i kategorin "Årets idrottsledare" med motiveringen: 

 

En sportchef som brinner för att HELA föreningen ska utvecklas och ha roligt. Roxanna är en extremt kompetent tränare och sportchef med många års erfarenhet. Hon är dessutom väldigt passionerad och hennes glädje till Cheerleading genomsyrar allt hon gör. Denna termin anordnade hon ett event där alla föreningens lag var inbjudna. Detta var otroligt givande då både små och stora hade kul tillsammans och kände sig uppmärksammade. Hon jobbar väldigt hårt och förtjänar verkligen lite extra uppskattning.

 

Nu hjälps vi åt och röstar fram henne som vinnare av priset! Röstningen avslutas 2023-02-26

Röstar gör ni via nedan länk: 

https://www.haninge.se/idrottspriser/

 

 

Haninge Cheer Elite är vidare som finalist i kategorin Årets verksamhet "Idrott för alla" med motiveringen:

 

Haninge Cheer Elite (HCE) strävar efter att alla medlemmar ska utvecklas till att bli starka och trygga individer som tillsammans kämpar för sin egen utveckling med stöd från varandra och tränarna. Föreningen står för glädje, kamratskap och god föreningsanda. Föreningen bedriver verksamhet för alla och har exempelvis ett lag för barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt ett masterslag där deltagarna är mellan 25-65 år. HCE vill inte att kostnader ska vara ett hinder för att kunna delta i föreningsliv och har därför skapat HCE-fonden, där deltagare har möjlighet att söka stöd för terminsavgifter och utrustning.

 

Rösta fram våran fantastiska förening så att vi tar hem detta pris! Röstningen avslutas 2023-02-26

Röstar gör ni via nedan länk: 

https://www.haninge.se/idrottspriser/

 

"Can you feel the beat, We are CHEER ELITE" 

 

Heja på Haninge Cheer Elite på DM Stockholm!
2023-02-01 16:08

Glöm inte att köpa biljetter med föreningens kod och sitt med i HCE klacken på DM Stockholm 25/3 på Rosvalla Arena, Nyköping. 

 

Tävlande lag: 

M1

M2

J1

Master

 

Länk: https://billetto.se/e/dm-stockholm-i-cheerleading-2023-biljetter-767217

Kod: HCEB1

Gäller till: Onsdag 8 februari kl. 12:00

 

"Can you feel the beat, We are Cheer Elite! "

Viktig information till aktiva & vårdnadshavare
2023-01-23 08:00

Nytt för i år, 2023, är att Svenska Cheerleadingförbundet i sitt arbete med Trygg Idrott beslutat att alla arrangemang i Sverige fortsättningsvis skall vara en säker och trygg plats för våra barn och unga. Som ett led i att säkerställa detta har SCF tagit fram en ny policy som innebär att alla som skall arbeta som funktionärer och volontärer på arrangemang sanktionerade av dem skall ha lämnat in begränsat registerutdrag ur belastningsregistret. För medlemmar i Haninge Cheer Elite innebär det att alla som ska arbeta som funktionärer och volontärer på något av våra arrangemang behöver göra detta för att vi ska kunna genomföra dem. Alla våra arrangemang är beroende av volontärer för att kunna genomföras.

 

Att ansöka tar max 2 minuter att göra via den här länken

  • Klicka på "Till e-tjänst för registerutdrag" 
  • Använd bank-ID för inloggning.
  • Välj "Arbete med barn i annan verksamhet"
  • Fyll i mailadress/adress.
  • Utdraget kommer med posten inom ca en vecka.

Om du saknar bank-ID så kan du istället beställa registerutdraget genom att antingen fylla i blanketten digitalt och skicka in digitalt alternativt skriva ut, fylla i för hand och skicka in med posten. Blanketterna hittar du här. Det tar lite längre tid men det går lika bra.

 

(Vi kommer att återkomma med information om hur och när ni ska visa upp era utdrag, inga utdrag sparas utan vi dokumenterar att vi har tagit del av dem.)

 

I registerutdraget syns endast om personen är dömd för något av våra allra grövsta brott: mord, dråp, grov misshandel, människorov, grovt rån och samtliga sexual- och barnpornografibrott.

 

Som komplement till detta vill vi att alla skall genomföra webutbildningen "Trygg Idrott" från Rädda Barnen, den är framförallt riktad till tränare men som volontär på våra arrangemang blir situationen likvärdig.

 

Alla som är anställda i HCE eller har uppdrag i och för föreningen som innebär kontinuerlig och nära kontakt med barn uppvisar årligen ett begränsat utdrag ur belastningsregistret. Mer om det kan du läsa här.

Anmälan har öppnat!
2023-01-17 10:04

Anmälan till årets upplaga av Big Blue Spring Comp har öppnat, här anmäler du ditt lag. 

Tävlingen går av stapeln lördag 27 maj i Torvalla Sportcentrum, Dalarövägen 70, Handen.

Supporter t-shirt och hoodie
2022-11-14 14:39

Nu finns den nya supporter t-shirten och hoodien i vår webshoppen.

 

Vill du vara säker på att ha din till NALC kan du förbeställa senast den 16/11 och hämta ut på showcaset den 26/11.

(I kassan väljer du hämta i butik och skriv showcase i medelande.)