SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kom och testa Cheerleading!
2021-07-14 21:04

Kom och häng med oss i Haninge Cheer Elite i Rudan på torsdagar 13-15 med start idag 15/7 :)

För mer information klicka på länken nedan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Öppen träning!
2021-06-21 17:35

Vi välkomnar alla sommarlovslediga barn/unga att kostnadsfritt testa på cheerleading hos oss i sommar. Inga förkunskaper krävs.
Kom ombytt (sköna kläder att träna i) och ta med träningsskor för inomhusbruk.

Vi kör öppna träningar i Vikingahallen (Sleipnervägen 2 i Handen) tisdagar och torsdagar 13:30 til 15:00 fram till 28/7.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och restriktioner och vi reserverar oss för eventuella begränsningar och justeringar kan uppstå . Vi har även deltagartak på max 20 personer per gång.

 

Hoppas vi ses där :)

 

Årsmöte 29/8 2021
2021-06-21 12:06

Kallese till årsmötet 29/8-21

Plats: meddelas senare

Tid: meddelas senare

Motioner mailas till styrelsen senast 4veckor innan

Handligar lägges ut på hemsidan senast 2veckor innan

 

Varmt välkomna

Killklass!
2021-06-17 12:59

Den här klassen är riktad till pojkar som vill lära sig grunderna i gymnastik,parkour tricks och kroppskontroll-övningar.
Vi kommer även att bygga (stunts).

Kostnad:500 kr för 8 tillfällen under sommaren med några av våra bästa tränare. I beloppet ingår licens och medlemskap i vår förening.

Anmäl er idag och häng med oss varje måndag från 17:00-18:30 @lyckebyskolan. 

Markera gärna med killklass i ansökan.

 

Anmälan gör du HÄR

 

Vi ses!

Ny säsong av cheerleading är igång!
2021-05-10 15:26

Haninge cheer elite satsar på RM/SM I September. Om du känner någon som vill tävla i Cheer så kommer vi ha lag i level 1, 2 och 3 till nästa säsong!
Välkommen med en digital tryout senast 15/5.
CAN U FEEL THE BEAT- WE ARE CHEERELITE!

Vi är igång!
2021-02-18 19:03
Tillbaka igen!
Nu är vi tillbaka i hallarna igen med de lag och aktiva som enligt myndigheternas rekommendationer får träna inomhus (aktiva födda 2002 och senare).
Vi är otroligt glada och stolta över att vi lyckats hålla igång träningarna digitalt för dessa lag fram till nu och vill rikta ett stort tack till tränare, aktiva och föräldrar som ställt upp för att få det att fungera! Och för er som ännu inte får vara i hallen fortsätter vi självklart med digitala alternativ.
All träning som nu sker i hallarna är anpassad för att följa våra myndigheters råd, föreskrifter samt pandemilagen. Viktigt är att vi alla hjälps åt för att följa dessa så att vi minimerar smittorisken och information om anpassningar har mailats till alla medlemmar. Vid minsta fundering går det bra att kontakta era tränare eller Anne-Sofie Engström, ansvarig för Covidfrågor i HCE.
I och med detta välkomnar vi också nya medlemmar till vår förening. Vill du börja träna med oss så går det utmärkt att kontakta info@cheerelite.nu . Vi har lag för alla så välkommen att höra av dig så hittar vi en lämplig lösning för just dig. Vi påminner även om att vi har ett Paracheerlag liksom ett Masterlag (även kallat ”föräldralaget”).
Givetvis blir det en covidanpassad, säker start för nya aktiva.
Nu kör vi, varmt välkomna!