SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

 

Haninge Cheer Elite (HCE) startade 2003 och har idag drygt 200 aktiva medlemmar i åldrarna 3-50 år. Cheerleading är en sport som kräver laganda, glädje, vilja och en stor dos styrka, mod och tålamod.

I Haninge Cheer Elite strävar vi efter att våra aktiva ska utvecklas till att bli starka och trygga individer som tillsammans kämpar för sin egen utveckling med stöd från varandra och våra tränare. I vår förening är alla som är intresserade av Cheerleading varmt välkomna oavsett färdighetsnivå.

 

Haninge Cheer Elite står för glädje, kamratskap och god föreningsanda.

Våra värdeord är GLÄDJE, GEMENSKAP, STOLTHET, RESPEKT & TRYGGHET och vi arbetar aktivt för att dessa ska vara mer än bara ord i skrift.

 

Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.

Är du intresserad av att börja i något av våra lag anmäler du dig här.

 

 
Missa inte HCE:s påsklovscamp!
2023-03-15 17:32

Under påsklovet V.15 kommer Haninge Cheer Elite erbjuda ett fartfyllt påsklovscamp! 🤸‍♀️🐣🎉

Campet riktar sig till all mellan 7-13 år oavsett kunskapsnivå. 
Campet kommer att vara levelanpassat och bjuda på massa kul!

 

Plats: Gamla lyckebyhallen, Skomakarvägen 20, vendelsö

När: 11, 12 och 13 april, kl. 10.00-15.00

Pris: 500 kr

Medtag lunch, mellis och vattenflaska.

 

Här kan du anmäla dig!

 

Vid frågor maila oss på admin@cheerelite.nu 

 

Hoppas vi ses!! 💙

Viktig information till aktiva & vårdnadshavare
2023-01-23 08:00

Nytt för i år, 2023, är att Svenska Cheerleadingförbundet i sitt arbete med Trygg Idrott beslutat att alla arrangemang i Sverige fortsättningsvis skall vara en säker och trygg plats för våra barn och unga. Som ett led i att säkerställa detta har SCF tagit fram en ny policy som innebär att alla som skall arbeta som funktionärer och volontärer på arrangemang sanktionerade av dem skall ha lämnat in begränsat registerutdrag ur belastningsregistret. För medlemmar i Haninge Cheer Elite innebär det att alla som ska arbeta som funktionärer och volontärer på något av våra arrangemang behöver göra detta för att vi ska kunna genomföra dem. Alla våra arrangemang är beroende av volontärer för att kunna genomföras.

 

Att ansöka tar max 2 minuter att göra via den här länken

  • Klicka på "Till e-tjänst för registerutdrag" 
  • Använd bank-ID för inloggning.
  • Välj "Arbete med barn i annan verksamhet"
  • Fyll i mailadress/adress.
  • Utdraget kommer med posten inom ca en vecka.

Om du saknar bank-ID så kan du istället beställa registerutdraget genom att antingen fylla i blanketten digitalt och skicka in digitalt alternativt skriva ut, fylla i för hand och skicka in med posten. Blanketterna hittar du här. Det tar lite längre tid men det går lika bra.

 

(Vi kommer att återkomma med information om hur och när ni ska visa upp era utdrag, inga utdrag sparas utan vi dokumenterar att vi har tagit del av dem.)

 

I registerutdraget syns endast om personen är dömd för något av våra allra grövsta brott: mord, dråp, grov misshandel, människorov, grovt rån och samtliga sexual- och barnpornografibrott.

 

Som komplement till detta vill vi att alla skall genomföra webutbildningen "Trygg Idrott" från Rädda Barnen, den är framförallt riktad till tränare men som volontär på våra arrangemang blir situationen likvärdig.

 

Alla som är anställda i HCE eller har uppdrag i och för föreningen som innebär kontinuerlig och nära kontakt med barn uppvisar årligen ett begränsat utdrag ur belastningsregistret. Mer om det kan du läsa här.

Anmälan har öppnat!
2023-01-17 10:04

Anmälan till årets upplaga av Big Blue Spring Comp har öppnat, här anmäler du ditt lag. 

Tävlingen går av stapeln lördag 27 maj i Torvalla Sportcentrum, Dalarövägen 70, Handen.

Supporter t-shirt och hoodie
2022-11-14 14:39

Nu finns den nya supporter t-shirten och hoodien i vår webshoppen.

 

Vill du vara säker på att ha din till NALC kan du förbeställa senast den 16/11 och hämta ut på showcaset den 26/11.

(I kassan väljer du hämta i butik och skriv showcase i medelande.)

 

 

Vår nya sportchef!
2022-08-29 11:31

Vi välkomnar vår nya sportchef Roxanna De Freitas. Hon har stor erfarenhet sen tidigare av rollen som sportchef. Roxanna är även tränare för landslaget i cheerleading.