SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

 

Haninge Cheer Elite (HCE) startade 2003 och har idag drygt 300 aktiva medlemmar i åldrarna 3-50 år. Cheerleading är en sport som kräver laganda, glädje, vilja och en stor dos styrka, mod och tålamod.

I Haninge Cheer Elite strävar vi efter att våra aktiva ska utvecklas till att bli starka och trygga individer som tillsammans kämpar för sin egen utveckling med stöd från varandra och våra tränare. I vår förening är alla som är intresserade av Cheerleading varmt välkomna oavsett färdighetsnivå.

 

Haninge Cheer Elite står för glädje, kamratskap och god föreningsanda.

Våra värdeord är GLÄDJE, GEMENSKAP, STOLTHET, RESPEKT & TRYGGHET och vi arbetar aktivt för att dessa ska vara mer än bara ord i skrift.

 

Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.

Är du intresserad av att börja i något av våra lag anmäler du dig här.

 

 
Jullovscamp & Clinics
2023-12-01 15:45

Anmälan är nu öppen och mer info hittar du här CAMPS

 

Hoppas vi ses där!

 

Vid frågor kan ni maila Emelie.myrdal@cheerelite.nu 

Sponsorhuset!
2023-10-17 15:00
Visste ni att Haninge Cheer Elite är anslutna till Sponsorhuset? Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Haninge Cheer Elite när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Haninge Cheer Elite pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Biobiljett och stödjer Haninge Cheer Elite med hela 50 kr. Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/haningecheerelite/intro
 
Under hela oktober månad så skänker Sponsorhuset dessutom 5 kr för varje köp som görs via deras 600 anslutna nätbutiker till Bröstcancerförbundets viktiga arbete i kampen mot bröstcancer. Som vanligt får både du själv och föreningen pengar tillbaka. Här kan du se alla butiker som Sponsorhuset har samarbete med: https://www.sponsorhuset.se/haningecheerelite/butiker
 

Även du som är företagare kan via ditt företag stötta Haninge Cheer Elite varje gång ni bokar hotell eller gör inköp. Det kostar så klart inget extra att gå via Sponsorhuset. Det går dessutom upp till 45 öre per liter när ni tankar era bilar på Circle K, OKQ8, Shell och St1.

Anslut dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag här (vilket är helt gratis): https://www.sponsorhuset.se/haningecheerelite/bli-medlem/foretag

 

Äntligen kan ni boka privates
2023-10-16 10:10

Nu kan vi äntligen meddela att vi nu erbjuder privates! 
Tider läggs ut löpande av våra tränare under terminen. 

Bokning görs Här

 

Sommarstängt under Juli
2023-06-30 11:27

Hej, 

Från och med 1:a Juli till den 31:a Juli går kansli och sportchef på sommarledigt.

E-post samt meddelanden kommer ej att besvaras under denna period. 

 

Vi vill passa på att önska alla våra medlemmar en riktigt fin sommar. 

 

Hälsningar 

Haninge Cheer Elite 

 

Vill du bli en del av Junior 2- Axinite
2023-06-21 10:53

Är du född 2011 - 2007 och vill bli en del av HCE Junior 2- Axinite säsongen 23/24? 😍🤎

 

Vi söker en till bas som vill vara med och tävla, utvecklas samt ingå i vår HCE familj med gemenskap och glädje till sporten Cheerleading 💙

 

Anmäl er via länken: https://www.cheerelite.nu/form/?ID=434164