Nu kan ni köpa biljetter till Sommaruppvisningen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

 

Haninge Cheer Elite (HCE) startade 2003 och har idag drygt 200 aktiva medlemmar i åldrarna 3-50 år. Cheerleading är en sport som kräver laganda, glädje, vilja och en stor dos styrka, mod och tålamod.

I Haninge Cheer Elite strävar vi efter att våra aktiva ska utvecklas till att bli starka och trygga individer som tillsammans kämpar för sin egen utveckling med stöd från varandra och våra tränare. I vår förening är alla som är intresserade av Cheerleading varmt välkomna oavsett färdighetsnivå.

 

Haninge Cheer Elite står för glädje, kamratskap och god föreningsanda.

Våra värdeord är GLÄDJE, GEMENSKAP, STOLTHET, RESPEKT & TRYGGHET och vi arbetar aktivt för att dessa ska vara mer än bara ord i skrift.

 

Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.

Är du intresserad av att börja i något av våra lag anmäler du dig här.

 

 
Årsmöte 29/8
2023-05-05 13:09

Boka in datumet 29/8 

Plats: Torvalla Sporthallen

Glöm inte biljetter till Jamfest
2023-04-19 08:00

Alla fantastiska HCE:are 💙 
Glöm inte bort att köpa biljetter till Jamfest 6-7/5

Biljetterna finns att köpa via denna länk:

 

 

Jamfest 6/5

M1 (U16 Level 1)

J1 (U18 Level 1)

M2 (U16 Level 2) 

GS Junior (U18 level 7)

Jamfest 7/5

Masters Dead Sea (Masters Level 2)

Seniorerna (Open level 3 NT)

 

 

 

"Can you feel the beat, We are Cheer Elite"

Nya lagnamn säsong 23/24
2023-04-10 09:00

Säsong 2023/2024 byter vi lagnamn på alla våra lag utom vårt paralag/Stjärnorna  och Cheerfun. Vi kommer att byta tema från hav till ädelstenar då vi känner att detta bättre återspeglar vår identitet och våra värderingar och vi hoppas att ni ser denna förändring som en spännande möjlighet att utvecklas och förnyas som förening.

Det här är en spännande förändring som vi hoppas ska ge våra lag en ny känsla av styrka, elegans och sammanhållning. Vi vill förmedla en känsla av förnyelse och förändring och hoppas att det ska stärka och motivera våra aktiva och ha en positiv inverkan på sammanhållningen i lagen och i föreningen. Ädelstenar har alltid varit förknippade med styrka, hållbarhet och uthållighet, egenskaper som är avgörande för att bygga ett stakt och framgångsrikt lag och därför passar utmärkt i sammanhanget. Ädelstenar är också förknippade med en viss mystik och symbolik. Precis som våra aktiva har varje sten sin unika historia och egenskaper och vi har försökt hitta stenar som passa varje lags personlighet och mål.

Stort grattis våran fantastiska sportchef!
2023-03-31 12:39

Våran fantastiska sportchef Roxanna kammade hem priset som årets idrottsledare med motiveringen 

 

En sportchef som brinner för att HELA föreningen ska utvecklas och ha roligt. Roxanna är en extremt kompetent tränare och sportchef med många års erfarenhet. Hon är dessutom väldigt passionerad och hennes glädje till Cheerleading genomsyrar allt hon gör. Denna termin anordnade hon ett event där alla föreningens lag var inbjudna. Detta var otroligt givande då både små och stora hade kul tillsammans och kände sig uppmärksammade. Hon jobbar väldigt hårt och förtjänar verkligen lite extra uppskattning.” 

Vi är så otroligt glada och stolta över det fantastiska jobb Roxanna har gjort och gör för våra barn! Stort grattis till dig Rox 

 

”Can you feel the beat, we are CHEER ELITE” 

Missa inte HCE:s påsklovscamp!
2023-03-15 17:32

Under påsklovet V.15 kommer Haninge Cheer Elite erbjuda ett fartfyllt påsklovscamp! 🤸‍♀️🐣🎉

Campet riktar sig till all mellan 7-13 år oavsett kunskapsnivå. 
Campet kommer att vara levelanpassat och bjuda på massa kul!

 

Plats: Gamla lyckebyhallen, Skomakarvägen 20, vendelsö

När: 11, 12 och 13 april, kl. 10.00-15.00

Pris: 500 kr

Medtag lunch, mellis och vattenflaska.

 

Här kan du anmäla dig!

 

Vid frågor maila oss på admin@cheerelite.nu 

 

Hoppas vi ses!! 💙