SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Välkommen till Haninge Cheer Elite!
JamFest 2024

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

 

Haninge Cheer Elite (HCE) startade 2003 och har idag över 300 aktiva medlemmar i åldrarna 3-50+ år. Cheerleading är en sport som kräver laganda, glädje, vilja och en stor dos styrka, mod och tålamod.

I Haninge Cheer Elite strävar vi efter att våra aktiva ska utvecklas till att bli starka och trygga individer som tillsammans kämpar för sin egen utveckling med stöd från varandra och våra tränare. I vår förening är alla som är intresserade av Cheerleading varmt välkomna oavsett färdighetsnivå.

 

Haninge Cheer Elite står för glädje, kamratskap och god föreningsanda.

Våra värdeord är GLÄDJE, GEMENSKAP, STOLTHET, RESPEKT & TRYGGHET och vi arbetar aktivt för att dessa ska vara mer än bara ord i skrift.

 

Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.

Är du intresserad av att börja i något av våra lag anmäler du dig här.

 

 
Förslag på Nya Stadgar för Röstning vid Årsstämman
2024-06-27 09:36

Kära medlemmar,

Styrelsen har tagit fram ett förslag på nya stadgar för vår förening, baserat på Riksidrottsförbundets normalstadgar, som vi kommer att presentera och rösta om vid den kommande årsstämman. Dessa nya stadgar är utformade för att ge bättre vägledning och följa den praxis som gäller inom idrotts-Sverige. Vår nuvarande stadgar är väldigt tunna och ger inte tillräcklig guidning vid eventuella tvister eller frågetecken.

 

Viktiga punkter:

 • Årsstämman kommer att hållas den 26 augusti kl. 19.00 i Torvalla Sporthall..
 • Förslaget på de nya stadgarna finns tillgängligt för genomläsning här, ( I mappen som heter STADGAR.)
 • Vi uppmuntrar alla medlemmar att läsa igenom förslaget noggrant innan stämman.
 • Vid stämman kommer vi att gå igenom förslaget och medlemmarna kommer att ha möjlighet att ställa frågor och diskutera ändringarna innan röstningen.

Varför nya stadgar?
De föreslagna ändringarna är nödvändiga för att säkerställa att våra stadgar är uppdaterade och anpassade till dagens krav och förhållanden. Förändringarna är viktiga för att möta de krav och förväntningar som ställs på oss från både Riksidrottsförbundet och SVenska Cheerleadingförbundet. De nya stadgarna kommer också att ge både styrelse och medlemmar bättre vägledning i frågor som rör beslutsprocesser, medlemskap, tvister med mera

 

Syftet med de nya stadgarna:

 • Att ge bättre vägledning och tydlighet för föreningen och dess medlemmar.
 • Att vara i linje med idrotts-Sverige och följa Riksidrottsförbundets rekommendationer.
 • Att förbättra hanteringen av frågetecken som kan uppstå inom föreningen.

Din röst är viktig!
Det är viktigt att så många medlemmar som möjligt deltar i stämman och tar ställning till förslaget. Din röst och ditt engagemang är avgörande för föreningens framtid.


Hur du kan delta:

 • Delta personligen på stämman den 26 augusti kl 19.00.
 • Om du inte kan närvara, kan du rösta genom ombud.

Vi ser fram emot att se er alla på stämman och diskutera föreningens framtid tillsammans.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

Sommarkampanjer för HCE hos Sponsorhuset
2024-06-20 08:30

Vi på Haninge Cheer Elite är glada att kunna erbjuda våra medlemmar och supportrar två fantastiska sommarkampanjer som både ger er förmånliga erbjudanden och samtidigt stöttar vår förening.

1. Presentkort från Strawberry

Nu har Haninge Cheer Elite en egen webbshop fylld med presentkort från Strawberry! Dessa presentkort är den perfekta presenten att ge bort eller använda själv, och kan användas för att boka hotellnätter, njuta av en lyxig hotellfrukost eller koppla av på hotellens spaanläggningar. För varje presentkort du köper via vår shop tillfaller hela 10% av ordervärdet direkt till Haninge Cheer Elite. Det är ett enkelt och smidigt sätt att stödja vår förening samtidigt som du får fantastiska upplevelser. Klicka här för att köpa presentkort: Strawberry Presentkort

2. Rabatterade Biobiljetter

Vi erbjuder också möjligheten att köpa biobiljetter till rabatterat pris och samtidigt stötta Haninge Cheer Elite. För varje biljett du köper går 10 kr direkt till oss. Dessutom, ju fler biljetter du köper, desto billigare blir det för dig! Du betalar enkelt med Swish och biljetterna levereras digitalt direkt efter köpet. Besök vår webbshop för att ta del av detta fantastiska erbjudande: Köp Biobiljetter

Genom att handla i vår webbshop via Sponsorhuset hjälper du inte bara dig själv att spara pengar och få härliga upplevelser, utan du bidrar också till att vår förening kan fortsätta växa och utvecklas. Det är en win-win för alla!

Så här gör du:

 1. Gå in på vår webbshop på Sponsorhuset.
 2. Välj de produkter du vill köpa (presentkort eller biobiljetter).
 3. Betala enkelt och säkert med Swish.
 4. Få dina digitala produkter direkt i samband med köpet.

Tack för ditt stöd! Tillsammans kan vi göra Haninge Cheer Elite ännu starkare.

Nyheter från våra grupper