Save the date! HCE Sommaruppvisning 9 juni i Torvalla.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

Välkommen till Haninge Cheer Elite!

 

Haninge Cheer Elite (HCE) startade 2003 och har idag över 300 aktiva medlemmar i åldrarna 3-50 år. Cheerleading är en sport som kräver laganda, glädje, vilja och en stor dos styrka, mod och tålamod.

I Haninge Cheer Elite strävar vi efter att våra aktiva ska utvecklas till att bli starka och trygga individer som tillsammans kämpar för sin egen utveckling med stöd från varandra och våra tränare. I vår förening är alla som är intresserade av Cheerleading varmt välkomna oavsett färdighetsnivå.

 

Haninge Cheer Elite står för glädje, kamratskap och god föreningsanda.

Våra värdeord är GLÄDJE, GEMENSKAP, STOLTHET, RESPEKT & TRYGGHET och vi arbetar aktivt för att dessa ska vara mer än bara ord i skrift.

 

Förutom den ordinarie verksamheten för lag så ordnar vi även läger, privatlektioner, klasser och prova på-dagar för alla som är intresserade av att träna cheerleading.

Är du intresserad av att börja i något av våra lag anmäler du dig här.

 

 
Anmälan är öppen!
2024-05-20 19:47

Nu är anmälan till summer camp med Cat öppen. Anmälan och info hittar du HÄR!

Anmälan till säsongen 2024/2025 är öppen!
2024-05-11 18:25

Vill du börja i ett lag hos efter sommaren kan du gå in och anmäla dig via länkarna nedan. Är du osäker vilken satsning som skulle passa dig så kan du enkelt gå in och läsa vad som krävs i de olika satsningarna HÄR eller maila till Emelie.myrdal@cheerelite.nu


Anmälan för cheerfun (2022-2020) gör du här HÄR (ingen erfarenhet krävs)

Anmälan för träningslag gör du HÄR (ingen erfarenhet krävs) 

 

Anmälan för tävlingsförberedande lag gör du HÄR (viss erfarenhet krävs) 

 

Anmälan för tävlingslag gör du HÄR (erfarenhet krävs) 

 

 

Biljetter till Big Blue Spring Comp!
2024-02-22 15:51

Nu är det dags att boka in den 10 mars i era kalendrar och förbereda er för en dag fylld med spänning och action på Torvalla Sportcentrum! Biljetterna till vår efterlängtade tävling är äntligen släppta och kan köpas genom att klicka här.

 

Vi är redo att välkomna er till en oförglömlig upplevelse, men vi vill också informera om en viktig säkerhetsåtgärd. Med tanke på den förhöjda hotnivån mot Sverige, kommer det att råda totalt väskförbud för alla åskådare. Undantag görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in. Undantaget gäller även för personer i sällskap med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna kommer att genomsökas av personal.

Vi uppmanar er som har skäl att ta med väska att komma i god tid för att inte bromsa upp kön. Mer om väskförbudet kan du läsa om du klickar här.

 

Vi ser fram emot att välkomna er till en dag full av spänning, glädje och minnen för livet! Kom ihåg att ta med er er bästa hejaröst och stämning för att stötta alla fantastiska lag på mattan!

 

Mer information om tävlingen hittar ni genom att klicka här.

Vem nominerar du?
2023-12-14 06:27

Vem vill du nominera till Haninges idrottspriser 2023?

 

Haninge har sedan 2009, på olika sätt, lyft upp goda prestationer från föreningar inom kommunen, såväl ledarprestationer som aktiva idrottares prestationer.

 

Vem blir din kandidat i Haninge Cheer Elite som förtjänar att bli årets idrottsledare, årets eldsjäl eller årets unga ledare?

 

Nominera din person här,

https://haninge.insurvey.com/-/F00661FM041E1

Nomineringen är öppen fram till 8/1 (man kan nominera flera gånger) 

 

Parallellt med detta vill RF-SISU Stockholm uppmärksamma föreningar och ledare som genom sitt arbete skapat en trygg, lustfylld och välkomnande miljö för barn och ungdomar.

Nominera här:

https://www.rfsisu.se/distrikt/stockholm/nyhetsarkiv/nyheter/2023-11-29-dags-att-nominera-en-ledare-eller-forening-till-vara-utmarkelser

Nomineringen är öppen fram till 19/1

 

Tack för ditt bidrag! 💙

Tillsammans är vi oslagbara.

Jullovscamp & Clinics
2023-12-01 15:45

Anmälan är nu öppen och mer info hittar du här CAMPS

 

Hoppas vi ses där!

 

Vid frågor kan ni maila Emelie.myrdal@cheerelite.nu