SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Haninge Cheer Elite
Haninge Cheer Elite (HCE) startade 2003 och har tagit guld i både DM & SM. Cheerleading är en sport som kräver vilja, närvaro och höga prestationer. Aktiva i Haninge Cheer Elite utvecklas till att bli starka individer som kämpar för sin egen utveckling tillsammans med stöd från våra tränare. Alla som är intresserade av Cheerleading är varmt välkomna till oss oavsett färdighetsnivå.

Vi satsar på att ha bra tränare med gedigna bakgrunder som lär våra aktiva grunder och voltträning. För oss i Haninge Cheer Elite är det viktigt att undvika skador och att lära sig både töja på gränserna samt veta var våra gränser går.

Haninge Cheer Elite står för glädje, kamratskap och god föreningsanda.
Våra värdeord är GLÄDJE, GEMENSKAP, STOLTHET, RESPEKT & TRYGGHET och vi jobbar för att dessa ska vara mer än bara ord i skrift.

Vi har förberedande träningsgrupper som har som syfte att lära ut alla grunder för att i framtiden kunna ta en plats i ett av våra tävlingslag. Just nu har vi platser i våra TRÄNINGSgrupper och medlemmar tas emot löpande under året! –  din ansökan gör du här! Anmälan »


Våra träningar hålls ffa i Lyckebyskolans gymnastiksal på Kaptensvägen (Bredvid Vendelsö VC)

Välkommrnen!