SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Haninge Cheer Elite

HCE grundades 2003 har har tagit guld i både DM & SM och erbjuder en meningsfull fritidsaktivitet för alla åldrar och förutsättningar.

Cheerleading är en sport som kräver vilja, hög närvaro och höga prestationer. 

Aktiva i Haninge Cheer Elite utvecklas till att bli starka individer som kämpar för sin egen utveckling tillsammans med stöd från våra tränare. Alla som är intresserade av Cheerleading är varmt välkomna till oss oavsett färdighetsnivå.

 

För oss i Haninge Cheer Elite är det viktigt att undvika skador och att lära sig både töja på gränserna samt veta var våra gränser går.


Vi bedriver en inkluderande verksamhet inom både bredd och elit för att föreningen ska vara öppen för ALLA. Föreningen strävar hela tiden efter att stötta sina aktiva för att de ska känna sig så trygga som möjligt. Därmed fostrar vi våra egna aktiva genom kvalitativ träning där våra värdeord alltid står i centrum. 

 

Haninge Cheer Elite står för glädje, kamratskap och god föreningsanda.
Våra värdeord är GLÄDJE, GEMENSKAP, STOLTHET, RESPEKT & TRYGGHET och vi jobbar för att dessa ska vara mer än bara ord i skrift.
 
Våra träningsgrupper har som syfte att lära ut alla grunder för att skapa de förutsättningar som behövs för att kunna tävla i cheerleading. Just nu har vi platser i våra träningsgrupper och medlemmar tas emot löpande under året- anmälan görs här- Anmälan »
 
 
 
Våra träningar hålls i Lyckebyskolans gymnastiksal på Kaptensvägen (Bredvid Vendelsö VC)
 
Välkommen!