SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Våra olika verksamheter

Vill du börja på cheerleading eller bli tränare i Haninge Cheer Elite? Vill du engagera dig som förälder? Då har du kommit rätt! I menyn ovan hittar du information om våra olika verksamheter och hur du anmäler dig.

 

 

 • I Cheer Fun får de allra minsta utforska sin koordination och rörelseglädje. Syftet med Cheer Fun är att på ett lekfullt sätt lära sig det grundläggande inom gymnastik, så som att hoppa, balansera, klättra, hänga, kroppsmedvetenhet och rörelseskolning samt lättare gymnastikövningar som kullerbyttor, handstående och hjulningar.  Detta är även en första introduktion som de får till sporten Cheerleading. Ju äldre barnen blir desto mer avancerad träningsplanering får de.

 • I våra träningsgrupper får du lära dig sporten från grunden och inga förkunskaper krävs. Träningsinnehållet utgår från vår övriga struktur inom föreningen, men är mer inriktat mot skillsträning än programträning. Innehållet i träningarna är fokuserat på att lära sig grunderna inom cheerleading på ett roligt sätt. Om du blir riktigt biten och vill öka din satsning så kan du söka dig vidare till lag med högre ambitionsnivå som tränar på ett helt program och tävlar. Träningslagen tränar 2 timmar i veckan och är med och visar upp på juluppvisning och sommaruppvisning men tävlar inte.

  I mån av plats så tar vi emot nya medlemmar till våra träningslag löpande under säsongen.

 • Har du tidigare erfarenheter och är nyfiken på ett tävlingslag eller tävlingsförberedande lag så kan du maila vårt kansli för mer information, info@cheerelite.nu. Våra tävlingsförberedande lag tränar 2 ggr/vecka och våra tävlingslag tränar 3 ggr/vecka. I alla våra tävlingslag har vi obligatorisk närvaro.

 • Vill du börja med Paracheer finner du all information om det under Paracheer i toppmenyn.

 • Är du över 25 år gammal och sugen på att träna cheerleading är du välkommen till vårt Masterslag, (inga förkunskaper krävs). 

  Laget tränar 2 ggr/vecka i Lyckeby och deltar på DM och några öppna tävlingar. Vi har inte obligatorisk närvaro men det är bra om du kan komma på varje träning. 

 • Vill du engagera dig som tränare, maila oss på info@cheerelite.nu eller hör av dig till vår Sportchef eller Samordnare.

 • Vill du som förälder/vårdnadshavare hjälpa till som lagledare så kontaktar du tränaren för ditt barns lag. Vill du engagera dig mer i föreningen kontaktar du någon i styrelsen.
ANMÄL DITT INTRESSE HÄR

VÄLKOMMEN TILL HCE! 

 
Anmälan Träningsgrupper
är aktivt hela säsongen då det alltid är öppet att anmäla sig till dessa grupper. 
Detta är om du är ny i vår förening i alla åldersgrupper. Efter ifyllt formulär kommer du få ett bekräftelsemail och blir sedan placerade i en grupp. Kallelse kommer senare innan första träningstillfället! Du har 2 gånger på dig att testa innan du bestämmer dig.
 
Cheerleading för funktionshindrade!
Den 20 januari 2017 startade vi vår första träning i Torvalla. För planeringens skull ber vi er fyll i en anmälan/formulär, klicka på länken
Efter ifyllt formulär kommer du få ett bekräftelsemail och blir sedan placerade i en grupp. Kallelse kommer senare innan första träningstillfället! Du har 2 gånger på dig att testa innan du bestämmer dig.
 
Anmälan Cheerfun
är aktivt hela säsongen då det alltid är öppet att anmäla sig till dessa grupper. 
Efter ifyllt formulär kommer du få ett bekräftelsemail och blir sedan placerade i en grupp. Kallelse kommer senare innan första träningstillfället!Du har 2 gånger på dig att testa innan du bestämmer dig.

 

Är du intresserad av tävlingslag hos oss går det bra att fylla i formulär för träningsgrupp och specificera i anmälan vilken level du är intresserad av.