Missa inte vår juluppvisning 18 december i Torvalla. Klicka här för att säkra dina biljetter idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ANMÄL DITT INTRESSE HÄR

VÄLKOMMEN TILL HCE! 

 
Anmälan Träningsgrupper
är aktivt hela säsongen då det alltid är öppet att anmäla sig till dessa grupper. 
Detta är om du är ny i vår förening i alla åldersgrupper. Efter ifyllt formulär kommer du få ett bekräftelsemail och blir sedan placerade i en grupp. Kallelse kommer senare innan första träningstillfället! Du har 2 gånger på dig att testa innan du bestämmer dig.
 
Cheerleading för funktionshindrade!
Den 20 januari 2017 startade vi vår första träning i Torvalla. För planeringens skull ber vi er fyll i en anmälan/formulär, klicka på länken
Efter ifyllt formulär kommer du få ett bekräftelsemail och blir sedan placerade i en grupp. Kallelse kommer senare innan första träningstillfället! Du har 2 gånger på dig att testa innan du bestämmer dig.
 
Anmälan Cheerfun
är aktivt hela säsongen då det alltid är öppet att anmäla sig till dessa grupper. 
Efter ifyllt formulär kommer du få ett bekräftelsemail och blir sedan placerade i en grupp. Kallelse kommer senare innan första träningstillfället!Du har 2 gånger på dig att testa innan du bestämmer dig.

 

Är du intresserad av tävlingslag hos oss går det bra att fylla i formulär för träningsgrupp och specificera i anmälan vilken level du är intresserad av.