SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Våra olika verksamheter

Vill du börja på cheerleading eller bli tränare i Haninge Cheer Elite? Vill du engagera dig som förälder? Då har du kommit rätt! I menyn ovan hittar du information om våra olika verksamheter och hur du anmäler dig.

 

 

 • I Cheer Fun får de allra minsta utforska sin koordination och rörelseglädje. Syftet med Cheer Fun är att på ett lekfullt sätt lära sig det grundläggande inom gymnastik, så som att hoppa, balansera, klättra, hänga, kroppsmedvetenhet och rörelseskolning samt lättare gymnastikövningar som kullerbyttor, handstående och hjulningar.  Detta är även en första introduktion som de får till sporten Cheerleading. Ju äldre barnen blir desto mer avancerad träningsplanering får de.

 • I våra träningsgrupper får du lära dig sporten från grunden och inga förkunskaper krävs. Träningsinnehållet utgår från vår övriga struktur inom föreningen, men är mer inriktat mot skillsträning än programträning. Innehållet i träningarna är fokuserat på att lära sig grunderna inom cheerleading på ett roligt sätt. Om du blir riktigt biten och vill öka din satsning så kan du söka dig vidare till lag med högre ambitionsnivå som tränar på ett helt program och tävlar. Träningslagen tränar 2 timmar i veckan och är med och visar upp på juluppvisning och sommaruppvisning men tävlar inte.

  I mån av plats så tar vi emot nya medlemmar till våra träningslag löpande under säsongen.

 • Har du tidigare erfarenheter och är nyfiken på ett tävlingslag eller tävlingsförberedande lag så kan du maila vårt kansli för mer information, info@cheerelite.nu. Våra tävlingsförberedande lag tränar 2 ggr/vecka och våra tävlingslag tränar 3 ggr/vecka. I alla våra tävlingslag har vi obligatorisk närvaro.

 • Vill du börja med Paracheer finner du all information om det under Paracheer i toppmenyn.

 • Är du över 25 år gammal och sugen på att träna cheerleading är du välkommen till vårt Masterslag

   

 • Vill du engagera dig som tränare, maila oss på info@cheerelite.nu eller hör av dig till vår Sportchef eller Samordnare.

 • Vill du som förälder/vårdnadshavare hjälpa till som lagledare så kontaktar du tränaren för ditt barns lag. Vill du engagera dig mer i föreningen kontaktar du någon i styrelsen.
ANMÄL DITT INTRESSE HÄR

VÄLKOMMEN TILL HCE! 

 
Anmälan Träningsgrupper & Cheerfun (2022-2010)
är aktivt hela säsongen då det alltid är öppet att anmäla sig till dessa grupper. 
Detta är om du är ny i vår förening i alla åldersgrupper. Efter ifyllt formulär kommer du få ett bekräftelsemail och blir sedan placerade i en grupp. Kallelse kommer senare innan första träningstillfället! Du har 2 gånger på dig att testa innan du bestämmer dig.
 
Anmälan Tävlingsförberedande lag (2015-2010)

Har du erfarenhet sen innan av cheerleading eller gymnastik kan du anmäla ditt intresse för våra tävlingsförberedande lag. Du blir sedan kontaktad för att bli erbjuden ett lag. 

Anmälan Tävlingsförberedande

 

Anmälan Tävlingslag (från 2013 och tidigare)

Vill du börja i ett tävlingslag hos oss gör du din intresseanmälan här. Du blir sedan kontaktad för en provträning.

Även anmälningar till masters görs via denna anmälning.

Anmälan Tävlingslag

 

Cheerleading för funktionshindrade!
Den 20 januari 2017 startade vi vår första träning i Torvalla. För planeringens skull ber vi er fyll i en anmälan/formulär, klicka på länken
Efter ifyllt formulär kommer du få ett bekräftelsemail och blir sedan placerade i en grupp. Kallelse kommer senare innan första träningstillfället! Du har 2 gånger på dig att testa innan du bestämmer dig.