SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Föreningens avgifter

 

1. Medlemsavgift 250 kr/år
2. Träningslicens (för träningsgrupperna) 30 kr - 50 kr/år, beroende på ålder 
3. Tävlingslicens (för tävlingslagen): 235 kr - 275 kr/år
 
På hösten faktureras medlemsavgift, terminsavgift och licens
På våren faktureras terminsavgift
 
I terminsavgiften ingår lokalhyra, tränararvoden, och föreningst-shirt. För tävlings- och tävlingsförberedande lag ingår även tävlingskostnaden för planerade tävlingar och dräkthyra.
 
Bankgiro: 660-8582
Organisationsnummer: 802412-5968
Postadress:
Haninge Cheer Elite C/O Ekonomitjänst Sthlm AB
Albybergsringen 116
137 69 Österhaninge
Swish: 1232630960 
 
Terminsavgifter
Paracheer Stjärnorna: 600kr per termin
Cheer fun: 800kr per termin
Träningsgrupper, ( microminior/miniminior/minior/junior):
1 350kr per termin
Tävlingsförberedande lag, (microminior/miniminior/minior/junior):
2 280kr per termin
Tävlingslag, (minior/junior/senior): 3 520kr per termin
Tävlingslag Masters: 2 480kr per termin

Utöver termins-, licens-, och medlemsavgifterna kan det tillkomma kostnader för tävlingsresor. HCE tävlar framför allt i Stockholmsområdet men de flesta av våra tävlingslag tävlar också NALC, Nordic All Level Championship, i Partille Arena utanför Göteborg. NALC brukar gå av stapeln första helgen i december. HCE reser tillsammans i buss och lagen bor på hotell under tävlingen. Resekostnad för detta brukar landa på mellan 2000 och 4000 kr per aktiv. Vid tävlingsresor betalar de aktiva för sina egna resor och 2 tränare per lag. Medföljande lagföräldrar betala 50% av kostnaden och laget bekostar den andra delen. 
 
Vi är väl medvetna om att cheerleading kan upplevas som en dyr sport och för att detta inte ska hindra någon att vara med har Haninge Cheer Elite en fond där man kan söka ekonomiskt stöd för att täcka upp kostnader för t.ex cheerskor, terminsavgift eller tävlingsresor. 
Denna fond sponsras till viss del av de terminsavgifter föreningen får in men framför allt av frivilliga bidrag som samlas in vid tävlingar och uppvisningar i HCE´s regi. Här hittar du mer information och ansökningsformulär.