SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Vill du vara med och ta Haninge Cheer Elite till nästa nivå inom cheerleading?

Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och inför den kommande säsongen kommer vi att göra en betydande satsning på vår tränings- och tävlingsförberedande verksamhet. Vi har glädjen att välkomna många nya aktiva och vi vill bygga en stadig grund där våra aktiva får möjlighet att utmanas och utvecklas och samtidigt öppna upp för framtida framgångar inom tävlingsverksamheten.

Drömmer du om att ge unga atleter de bästa förutsättningarna att nå sina mål och förverkliga sina drömmar inom cheerleading? Vi söker efter passionerade tränare som brinner för sporten och vill vara med och forma vår förening till toppklass. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet som tränare inom cheerleading och/eller gymnastik, då vi värdesätter erfarenhet och kunskap men din inställning och motivation kommer att vara avgörande.

 

Vill du vara med och bygga framtiden med oss i HCE?

 

Hör av dig till vår sportchef Rox, roxanna.defreitas@cheerelite.nu

 

Vi ser fram emot att välkomna dig i vår gemenskap!