Nu har vi släppt biljetterna för Big Blue Spring Comp 10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Detta riktar sig både till dig som själv är aktiv i föreningen idag, till dig som är vårdnadshavare till någon som söker eller redan är aktiv i ett av våra tävlingslag.

 

HCE är en ideell förening som består av alla oss medlemmar tillsammans. Det innebär att vi hjälps åt med olika saker och det krävs att föräldrar och vårdnadshavare ställer upp med både sin tid och kunskap. Detta gäller för alla träningsnivåer inom HCE men lite mer av de vårdnadshavare som har aktiva barn och ungdomar i tävlingslag.

 

För att skapa en förståelse för omfattningen av detta ska vi försöka förklara vad det innebär.

 

I lagets behövs det olika roller som hjälper och stöttar tränarna under säsongen. Det är framför allt lagförälder/lagledare och ansvarig för HCEs nattvandring men beroende på lag och level kan det även behövas kassör, reseplanering, dräktansvarig mm. Det skiljer sig både mellan de olika lagen och från säsong till säsong men tanken är att de föräldrar som engagerar för laget ska fungera som stöd och hjälp till tränarna.

 

Utöver laget så behöver föreningen att både aktiva och vårdnadshavare hjälper till vid bland annat arrangemang, uppvisningar, resor eller i arbetsgrupper i föreningen. Detta behövs för att HCE ska kunna växa och utvecklas till en större och bättre förening än idag.

 

Förutom sportchef, samordnare, tränare och kanslist är alla uppdrag i föreningen ideella och för att vi ska kunna erbjuda en meningsfull fritidsaktivitet för våra barn och ungdomar så behöver vi vara fler som är med och drar. 

Vårdnadshavare till aktiva i Tävlingslag

 

Som vårdnadshavare till aktiv i tävlingslagen förväntas du:

  • Genomföra Nattvandring i Haninge Kommun minst 4ggr/år och aktiv.
  • Delta som funktionär eller liknande vid minst en av våra gemensamma jul- och sommaravslutningar.
  • Delta som funktionär på våra större arrangemang som t.ex Haunted House och Big Blue Spring Comp.
  • Delta vid olika event där vi har möjlighet att visa upp vår förening.
  • Ställa upp som funktionär på SCFs mästerskapstävlingar, (Distrikts- och Riksmästerskap,) där våra lag deltar.


Vill du engagera dig ytterligare så har vi alltid behov av fler driftiga personer, kontakta någon i styrelsen och berätta vad just du vill och kan bidra med. Just nu har vi en vakans som sponsoransvarig, mer om det kan du läsa här