Nu har vi släppt biljetterna för Big Blue Spring Comp 10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Nattvandra i Haninge tillsammans med HCE

Från och med säsongen 22/23 så delar våra tävlingslag på ansvaret för Nattvandringen. Tanken är inte att ersätta polis, väktare och socialtjänst utan att skapa förtroende och trygghet genom att vara synliga och ställa upp för ungdomar som behöver stöd. Det kan handla om att lyssna, medla, plåstra om eller påkalla hjälp om det skulle behövas. Nattvandringen i Haninge kommun är ett samarbete mellan kommunen, polis, nattvandring.nu och föreningar verksamma i kommunen. Som tack för vårt engagemang får föreningen en ekonomisk kompensation för varje tillfälle vi nattvandrar. 

För att få vara med i samarbetet förbinder vi oss att ställa upp vid högtider och andra tider då vi vet att många ungdomar vistas utomhus, t.ex skolavslutningar mm. Utöver det har vi från den här säsongen ett rullande schema för tävlingslagen där de ska genomföra 2 nattvandringar per ansvarsmånad. Schemat för 22/23 hittar du längre ner.


Vill du läsa mer om nattvandrin/trygghetsvandring i Haninge kommun kan du göra det här.

Vill du anmäla dig att nattvandra på något av de obligatoriska tillfällena så gör du det via FORMULÄR

 
Ju fler vi är desto bättre för både föreningen och våra barn och ungdomar.
Du behöver inte vara förälder men måste ha fyllt 18 år.
Tack för att du bryr dig om våra barn & ungdomar!