Nu har vi släppt biljetterna för Big Blue Spring Comp 10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Träningskläder & Skor

På träningarna rekommenderar vi att man har på sig t-shirt/linne och tights/shorts. Som medlem får du varje år en föreningströja som är lämplig att använda på träningen. Vill du komplettera din träningsgarderob är du välkommen att kika in i vår webbshop där du kan beställa lämpliga träningskläder med föreningens logga.

 

CHEERSKOR

Vi rekommenderar alla att använda cheerleadingskor för träning (för aktiva i tävlingslagen är det obligatoriskt). Dessa skor köper ni exempelvis hos Cheerlife

 

Det finns olika modeller på cheerskor med olika egenskaper. Vissa är lättare och mer flexibla, vissa är utformade för att ge extra dämpning och stöd. Alla ansvarar för att köpa skor som fungerar för dem själva och den position de har.

Cheerlife som har en butik på Södermalm säljer cheerskor av olika märken och som medlem i cheerlife får du 10% på ditt sko-inköp så glöm inte att registrera dig.

 

Kolla in sortimentet i deras WEBSHOP

 
Tävlingsdräkter

Alla aktiva i tävlingslag betalar varje termin en dräkthyra och använder föreningens tävlingsdräkter vid uppvisning och tävling.

 

Hantering av tävlingsdräkter

De dräkter vi använder köps in från internationella leverantörer och är väldigt dyra så därför använder vi dem i flera säsongen och de ärvs ned mellan lagen vartefter vi har möjlighet att köpa in nya. Dräkterna är en stor del av vårt visuella intryck på tävlingsmattan och det är viktigt att vi tar hand om dem ordentligt så att de håller sig fina så länge som möjligt. Med anledning av detta har vi satt upp riktlinjer för hantering av dräkterna.

 

RIKTLINJER:

 • Det är viktigt att tvätta dräkten så fort som möjligt efter användning för att förhindra dålig lukt som sätter sig.
 • Dräkten får endast tvättas för hand i kallt vatten.
 • Använd tvättmedel för sportkläder eller fintvättmedel. Tex: Y3 eller ICA Sporttvättmedel.
 • Tvätta dräkten ut och in och vänd tillbaka efter sköljning.
 • De blå och vita delarna får inte komma i kontakt vid tvättning då det blåa riskerar blöda över på det vita.
 • Dräkten ska lufttorka och får absolut inte torktumlas.
 • Du ansvarar för alla dina dräktdelar, se till att ni inte blandar ihop dem med varandra inom laget.
 • Dräkten får inte användas annat än vid uppvisning/tävling eller annan av föreningen godkänd aktivitet (tex event, TV-inspelning m.m.).
 • Vi avråder starkt att man använder ”brun utan sol”-produkter innan man ska använda dräkten då det kan ge bestående fläckar på våra vita dräkter.
 • Den som av oaktsamhet förstör en dräkt kan bli betalningsskyldig.
 • Den som ej lämnar tillbaka sin dräkt kan bli betalningsskyldig.
HCE-Kläder

NY webshop för HCE-kläder.
Från och med 1 juli finns våra HCE-kläder att  beställa hos CHEERLIFE.

För att komma åt webshopen behöver ni skapa ett konto där ni i användarnamnet börjar med HCE tex. "hceanna". Därefter tar det upp till 48 timmar innan man kan se shoppen. Detta för att ni ska bli kopplade till rätt förenings webshop. Har ni redan ett konto hos Cheerlife behöver ni skicka ett mail till info@cheerlife.se så hjälper de er att koppla ert konto till rätt förening. 

 

Därefter får ni tillgång och kan beställa kläder precis som innan och webshopen har även uppdaterats med en del nya kläder. 

 

 

Alla tävlande lag i HCE bör ha en klubbjacka oavsett vilket lag man är i. Att ha en klubbjacka stärker både det egna laget och föreningskänslan!

 

Tävlingsdräkter är obligatoriskt för TÄVLINGSLAG och dessa ordnas av föreningen och hyrs ut till varje deltagare! 

 

För begagnade cheerskor/kläder kolla olika facebook grupper- ex; https://www.facebook.com/groups/414388572012149/

En annan hemsida som säljer begagnad sportutrustning generellt är www.reusesport.se 

 

 

HCE Supporter kläder

Vi uppmuntrar alla att bära vår supporter T-shirt vid tävlingar då det stärker föreningsandan och bidrar till en god sammanhållning både för våra aktiva, familj och vänner. Säsongen 2022/2023 har vi tagit fram en sprillans ny supporter T-shirt som vi säljer, den finns i storlek: XS – XXL och kostar 200 kr. Nytt för i år är att vi även har en Supporter Hoodie som kostar 350 kr. Beställ dem här.

 

Vi säljer den också på plats vid våra egna events som uppvisningar och tävlingar.