Juluppvisning 11 december
2016-11-30 11:12
Nu närmar sig julen med stormsteg och det är dags för alla våra aktiva att få visa upp för släkt & vänner, vad dom lärt sig under säsongen! Det kommer finnas cheerkläder från ToeTouch of Sweden samt bows/rosetter by Luchur, lotter och Bingolottos uppesittarkvälls-lotter till försäljning!

Varmt välkommna önskar
Haninge Cheer Elite!
Tyckartävling 20 november
2016-11-15 14:53
Varmt välkomna till Torvalla sporthall, söndagen 20 november och HCE´s tyckartävling
för miniminior, minior level 1 och minior level 2.

Registrering öppnar: 09:00

Tävlingsavgift: 500 kr per lag, betalas på plats, kontant eller via swish
till 123 006 88 25, märk betalningen ”TT2016 + förening och lag”

Musik: skickas in senast den 16 november via anmälningsmailen
anmalan20november@cheerelite.nu eller tas med på telefon (det är bra med båda om det blir några problem ;-)

Omklädningsrum: Det kommer finnas några omklädningsrum men HCE ansvarar
inte för värdesaker så lämna inte något värdefullt kvar i omklädningsrummen.

Publikinsläpp: 11:30
Tävlingen börjar: 12:00
Entreé: vuxen 100 kr och barn 50 kr (5-12 år, under 5 år gratis)

Det finns café och vi kommer ha försäljningar av lotter, cheerkläder från Toetouch of Sweden och bows by Luchur.
Dagen slutar runt 15:00

VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR VI I HANINGE CHEER ELITE JUNIOR LEVEL 5
Försäkringar
2016-11-10 20:50
Nu har de flesta fyllt i och lämnat in licens & försäkringslapparna. 

Information om vad försäkringen täcker samt skadeanmälningsblankett finns nu under fliken dokument. Om man hellre vill ringa in och anmäla sin skada är telefonnumret till Svedea 0771-160 199.
Open Gym med Halloween tema
2016-10-26 12:16
Vi kommer rulla ut airfloor, trampetser och tjockmattorna och du kan träna lite extra på just det du vill utveckla, flera av våra coacher kommer finnas på plats för att hjälpa till. Kom gärna utklädd och uppsminkad (tänk bara på att du skall kunna träna i kläderna eller ta med ett extra ombyte).

Det är kostnadsfritt för alla våra aktiva men vi ber er svara ja på den kallelse som kommer mailas ut senare under veckan, om du vill komma, för planeringens skull

//Coacher i HCEStöd oss när du spelar hos Svenska Spel nästa gång, så är HCE med och delar på 50 miljoner.
2016-10-13 10:00
Vår förening är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det betyder att alla som spelar hos Svenska Spel kan vara med och bestämma vilka föreningar som ska få ta del av dom 50 miljonerna som delas ut årligen.

Så nästa gång du spelar hos Svenska Spel, via vanligt ombud eller på nätet, så välj att stödja oss, Haninge Cheer Elite Club, Västerhaninge (vi har postadressen där) var extra noga med just detta val, då vi är två cheerleading föreningar i Haninge och har snarlika namn.

Man kan välja upp till 3 föreningar att stödja, sen varje gång du registrerar ett spel får vi poäng, (varje spelad krona ger 10 poäng) som en gång om året räknas och vi är då med och får dela på potten. Detta kostar inget extra varken för dig som spelar eller för oss som förening utan är en riktig win-win situation!

Om du dessutom väljer att spela via Sponsorshuset (man måste registrera sig där en gång) så får ännu me mer sponsring, dom ger 3 % av spelbeloppet i sponsring varje gång du spelar via Sponsorhuset! Ersättning för dina spel utgår även om du är kopplad till Gräsroten.
NewBody och Terry & Friends
2016-10-10 12:00
Hej! Som många av er vet vid det här laget så fastnade katalogerna för New Body hos postombudet, men dom kommer idag, så vid nästa träning kommer dom finnas på plats i Torvalla för utdelning.

Är man sugen på att köra igång med försäljningen innan dess så är det katalogen Korall vi säljer ur och det finns en katalog på NewBodys hemsida att bläddra i.

Terry & Friends  "beställningslapp" kom inte med i leveransen av kataloger så jag har nu lagt upp en pdf under fliken "dokument" Det kommer även finnas att hämta ett ex tillsammans med NewBody katalogerna, om man inte har möjlighet att printa ut själv