Open Gym med Halloween tema
2016-10-26 12:16
Vi kommer rulla ut airfloor, trampetser och tjockmattorna och du kan träna lite extra på just det du vill utveckla, flera av våra coacher kommer finnas på plats för att hjälpa till. Kom gärna utklädd och uppsminkad (tänk bara på att du skall kunna träna i kläderna eller ta med ett extra ombyte).

Det är kostnadsfritt för alla våra aktiva men vi ber er svara ja på den kallelse som kommer mailas ut senare under veckan, om du vill komma, för planeringens skull

//Coacher i HCE2016-10-15 22:00
Välkomna!
Den 20 november arrangerar Haninge Cheer Elite en tyckartävling för miniminior samt minior level 1 och 2 -lag.
Stöd oss när du spelar hos Svenska Spel nästa gång, så är HCE med och delar på 50 miljoner.
2016-10-13 10:00
Vår förening är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det betyder att alla som spelar hos Svenska Spel kan vara med och bestämma vilka föreningar som ska få ta del av dom 50 miljonerna som delas ut årligen.

Så nästa gång du spelar hos Svenska Spel, via vanligt ombud eller på nätet, så välj att stödja oss, Haninge Cheer Elite Club, Västerhaninge (vi har postadressen där) var extra noga med just detta val, då vi är två cheerleading föreningar i Haninge och har snarlika namn.

Man kan välja upp till 3 föreningar att stödja, sen varje gång du registrerar ett spel får vi poäng, (varje spelad krona ger 10 poäng) som en gång om året räknas och vi är då med och får dela på potten. Detta kostar inget extra varken för dig som spelar eller för oss som förening utan är en riktig win-win situation!

Om du dessutom väljer att spela via Sponsorshuset (man måste registrera sig där en gång) så får ännu me mer sponsring, dom ger 3 % av spelbeloppet i sponsring varje gång du spelar via Sponsorhuset! Ersättning för dina spel utgår även om du är kopplad till Gräsroten.
NewBody och Terry & Friends
2016-10-10 12:00
Hej! Som många av er vet vid det här laget så fastnade katalogerna för New Body hos postombudet, men dom kommer idag, så vid nästa träning kommer dom finnas på plats i Torvalla för utdelning.

Är man sugen på att köra igång med försäljningen innan dess så är det katalogen Korall vi säljer ur och det finns en katalog på NewBodys hemsida att bläddra i.

Terry & Friends  "beställningslapp" kom inte med i leveransen av kataloger så jag har nu lagt upp en pdf under fliken "dokument" Det kommer även finnas att hämta ett ex tillsammans med NewBody katalogerna, om man inte har möjlighet att printa ut själv
Nu startar vi upp höstens försäljning!
2016-10-09 09:00
Försäljningen av Newbody och Terry & Friends kommer pågå mellan 10 oktober till 13 november.

Information om försäljningen samt kataloger kommer de aktiva få på dagen träning i Torvalla och all försäljning registreras av av den aktive/målman på egen hand. Inloggningsuppgifterna kommer skickas ut till den mailadress som finns registrerad i Sport Admin inom en vecka.

Upphämtning av era varor sker fredagen den 18 november i Torvalla Sporthall. Då det inte finns möjligheter att förvara något i vårt lilla förråd måste alla hämta eller ta hjälp av någon för att hämta. Tiden för upphämtning kommer meddelas senare av vår försäljningsansvariga Sofie i respektive facebookgrupp och på vår hemsida.

Lycka till!

P.S
Katalogerna kan även läsas på nätet
TERRY & FRIENDS - www.terrynfriends.com
NEW BODY - www.newbody.se  - Vi säljer ur katalogen Korall
Info om ett eventuellt lag för barn/unga med funktionsnedsättning
2016-09-09 09:54
Har du ett barn/ungdom med funktionsnedsättning eller känner någon du tror skulle vara intresserad att prova på en av Sveriges snabbast växande sporter? Då hoppas vi snart kunna erbjuda ditt barn att prova på Cheerleading!

I samarbete med Haninge kommun ser vi över möjligheten att kunna starta upp en grupp för barn/ungdomar.
Vi hoppas då kunna erbjuda ett antal prova-på-tillfällen senare i höst med ett tänkt upplägg:

  • Kostnadsfri provträning
  • Ni binder er inte för en viss tid/hela perioden.
  • Som förälder/vårdnadshavare erbjuds du att aktivt delta i träningen, då du känner ditt barn bäst så att träningen blir den underbara upplevelsen cheerleadning kan vara.
Då det här ännu är på förslags/diskussionsnivå är det viktigt för oss att vi får in intresseanmälningar för att se om det finns ett tillräckligt stort underlag för att kunna starta upp denna verksamhet.

Fyll i en intresseanmälan under fliken ”anmälan” så återkommer vi med mer information senare under hösten!