Nu har vi släppt biljetterna för Big Blue Spring Comp 10 mars!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GEMENSKAP | GLÄDJE | RESPEKT | STOLTHET | TRYGGHET
Haninge Cheer Elite

Sponsra HCE enkelt varje gång du handlar
Visste ni att Haninge Cheer Elite är anslutna till Sponsorhuset? Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Haninge Cheer Elite när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Haninge Cheer Elite pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Biobiljett och stödjer Haninge Cheer Elite med hela 50 kr. Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/haningecheerelite/intro
 
 
FÖRETAG

Även du som är företagare kan via ditt företag stötta Haninge Cheer Elite varje gång ni bokar hotell eller gör inköp. Det kostar så klart inget extra att gå via Sponsorhuset. Det går dessutom upp till 45 öre per liter när ni tankar era bilar på Circle K, OKQ8, Shell och St1.

Anslut dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag här (vilket är helt gratis): https://www.sponsorhuset.se/haningecheerelite/bli-medlem/foretag

Vill du engagera dig som sponsoransvarig för HCE?

Brinner du för Cheerleading och Haninge Cheer Elite i synnerhet och känner att du vill vara med och bygga en ännu bättre förening? Vi saknar sedan en tid tillbaka någon som aktivt arbetar med sponsring. Har du många bra ideér och ett stort kontaktnät som du vill använda för att förbättra förutsättningarna för vår förening så tveka inte att höra av dig till oss på info@cheerelite.nu.

Vill ditt företag stötta HCE genom att sponsra!

Välkommen att bli en del av Haninge Cheer Elite och den växande sporten cheerleading!


För att hålla igång en förening med material, bra tränare samt utbildningar är HCE beroende av sponsring. Därför vänder vi oss till dig som privatperson samt företag och frågar om ni vill bli en del av Haninge Cheer Elite´s framtid. Din sponsring är viktig för att fortsätta utveckla föreningens ungdomsverksamhet!

 

Vill du anmäla dig som sponsor eller har frågor rörande sponsring så gör du det här: info@cheerelite.nu


Våra nuvarande sponsorers logor finner du i webbsidan högerkant!


Bli sponsor NU!